SOYA Eyewear for Andrea Maack

Een bijzondere lancering tijdens MIDO 2019…

b44ac054-0390-4cbc-9208-e2ed20f8baea.jpg
41af8c56-d4bb-41d1-84a0-9e73e2554fcc.jpg

SOYA Eyewear kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met de IJslandse kunstenares en parfummaker Andrea Maack voor lente 2019.

Andrea Maack is SOYA supporter van het eerste uur. De IJslandse is niet alleen bekend vanwege haar kunst en bijzondere parfums, maar ook door haar invloed op modegebied. Dit jaar sluit zij de handen ineen met SOYA Eyewear voor een speciale samenwerking.
‘Door woonachtig in de arctische toendra’s te zijn, kan men denken dat zonnebrillen in mijn garderobe niet nodig zijn,’ zegt Maack. ‘Niets is minder waar; goede zonnebrillen zijn juist een absolute must in de wintermaanden wanneer de sterke Arctische zon net boven de horizon uitpiept en tijdens de zomer als de middernachtzon fel schijnt. Toen SOYA mij benaderde zag ik meteen mogelijkheden om deze thema’s naar design om te zetten.’  
Matteo Pontello, CEO van SOYA Eyewear: ‘Toen SOYA geboren werd, had ik het geluk om voorgesteld te worden aan Andrea’s werk. Dat werd stiekem een bron van inspiratie voor mijn eigen designs.
Nu kreeg ik de kans om brillen te ontwerpen die zijn opgedragen aan haarzelf, geïnspireerd door haar creaties en parfums. De zonnebrillen zijn ontstaan met een scherpe visie op nieuwe opkomende brillentrends. De glazen zijn op een aparte manier geslepen en vertegenwoordigen het ontbrekende deel van het Andrea Maack parfumflesje; twee iconische symbolen die nu in harmonie met elkaar verbonden zijn.’
De kleuren van de glazen zijn Volcanic Smoke, Orange Lava en Boreal Green: alle drie geïnspireerd door Andrea’s moederland.

De lancering van SOYA Eyewear for Andra Maack is op zondag 24 februari om 16:00 uur in PAD 02 STAND L34.

Fresh! OH MY EYES nu bij Next Department

Met trots kondigen wij aan dat we vanaf deze zomer het Zweedse OH MY EYES toe mogen voegen aan onze merken. 
De eerste collectie komt van de hand van niemand minder dan de Italiaanse ontwerper Marco Galleani die eerder oogmode ontwierp voor o.a. Gucci, YSL, Miu Miu en Prada. 
Galleani blijft echter niet, de kracht van het merk ligt in dat het ieder seizoen een nieuwe samenwerking met een nieuwe naam uit de mode- en designwereld aangaat. Hoe spannend is dat! 

De brillen worden handgemaakt door echte vakmannen in Sabae, Japan. Collectie 01 kenmerkt zich door dikke acetate monturen in combinatie met titanium. Dat ze voor iedereen zijn blijkt wel uit de prachtige portretten die o.a. bij hen op instagram vindt. 
Wij zijn fan! En de Vogue trouwens ook ;) 

1 BRIL 3 STIJLEN: MOD 304 SERGE KIRCHHOFER

Kerry Pieri, fashion en features director van Harper's Bazaar US, doet het even voor. 

Men neme:
- Mod. 304 van Serge Kirchhofer
- Een denim jumpsuit van Maison Valentino of ieder ander merk
- Een double breasted army blazer
- Een witte jas met faux fur bontkraag in een kleurtje
- Of iets anders leuks wat je in de kast hebt liggen, zolang het maar stoer is
- (belangrijk!) een flinke dosis lef
- attitude! 

Sommige zouden zeggen dat dit model vooral geschikt is voor heren, maar het tegendeel wordt hieronder bewezen. Zo zie je maar weer, think outside the box, negeer alle labels en durf je klanten te inspireren om eens iets heel anders te dragen! 

Lookbook Alyson Magee "LUMINA"

Vers van de pers! De nieuwste collectie van Alyson Magee in prachtige beelden gevangen. 
Heerlijke styling als we dat zelf zo mogen zeggen. 
Wist je dat Alyson aan de wieg van Face à Face als co-founder en creative director stond? Een kenner zal haar ontwerpen direct herkennen! Ook werkte ze samen met Lafont en Alain Mikli. 
Niet gek dus als je al eens iets van de hand van deze creatieve dame hebt gezien of zelfs verkocht. En dus ook zeker niet gek dat ze nu onder haar eigen label werkt! 

Mocht je AM in je eigen collectie opgenomen hebben en deze en andere beelden graag in hoge resolutie willen ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we je de nieuwe Mediakit kunnen toesturen. Het lookbook bekijk en download je hier.

Etalages: wat BRANDO EYEWEAR voor jou kan doen

Niets is zo belangrijk als een goede etalage die de aandacht van voorbijgangers direct weet te vangen. 
Brando Eyewear (Serge Kirchhofer en Alyson Magee) helpt je graag bij het realiseren van een high-end window display. Het enige wat jij hoeft te doen is de maten en een foto van jouw etalage naar ons door te sturen en wij zorgen voor de rest. Een op maat gemaakte en gepersonaliseerde banner, het logo op raamfolie, een tiental handen of vlinders... het kan allemaal! Ook voor kleinere etalages bestaat er prachtige visual merchandise in de stijl die Serge Kirchhofer in de jaren '60 - '70 hanteerde. 
En mocht je het merk nog wat verder onder de aandacht willen brengen, dan kunnen we samen een event in de winkel organiseren. Kijk, dan word je toch helemaal verliefd op Serge?
Voor meer informatie of wanneer je vrijblijvend de collectie eens wil bekijken... klik op contact!

nieuwe collectie 2018 willems

Willems heeft in de afgelopen jaren wel bewezen dat zij trends durven te zetten. Zij waren het die als eerste weer met een volledig metalen collectie durfden te komen en met succes, want het merk blijkt overal in Nederland nog steeds favoriet. Vlak voor de OPTI in München werd de nieuwe collectie voor 2018 gepresenteerd. Er wordt wederom een nieuwe trend gestart.... die van de glasbril. Zowel in optical als in sun.